Здешевлення сільськогосподарської техніки

4.01.2018

У 2017 році 16 сільськогосподарських підприємств області за програмою часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва придбали 23 одиниці сільськогосподарської техніки на суму 11 мільйонів гривень. Сума компенсації за рахунок коштів державного бюджету (20 відсотків без урахування ПДВ) склала понад 1,8 мільйонів гривень.

Варто зазначити, що до переліку вітчизняних виробників сільськогосподарської техніки та обладнання вартість якої частково компенсується  увійшло приватне підприємство «Виробничо-конструкторське об’єднання «МААНС», яке працює на території нашої області і виготовляє жатки та візки для транспортування жаток до зернозбиральних комбайнів.

Крім того, в області працюють представники та дилери заводів виготовлювачів сільськогосподарської техніки і обладнання, зокрема: НАК «Украгролізинг», ТОВ «Укравтозапчастина», ТОВ «Техноторг».

Програма часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва буде діяти і в поточному році.

Повернутись до списку новин