Підсумки роботи підприємств харчової промисловості Рівненської області за січень – лютий 2018 року

26.03.2018

За даними головного управління статистики в Рівненській області індекс промислової продукції у виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів за січень – лютий 2018 року порівняно з січнем – лютим 2017 року становив 100,3 % (по Україні – 99,0%.).

Серед основних видів харчової продукції у січні – лютому 2018 року порівняно з січнем – лютим 2017 року збільшено виробництво свинини свіжої чи охолодженої на 5,0%, ковбасних виробів  –  на 14,1 %, молока обробленого  –  на 8,9 %, сирів жирних  –  на 19,3 %, масла вершкового  – на  22,1 %, кисломолочних продуктів  –  на 19,4 %, виробів здобних  –  на  21,3 %, хліба та хлібобулочних виробів  –  на  6,4 %.

Разом з тим, зменшено виробництво яловичини і телятини свіжої чи охолодженої на 54,1 %, джемів, желе, пюре, повидла – на 35,4 %, печива солодкого – на 16,7 %, борошна – на 12,2 %, виробів кондитерських з цукру чи його замінників з вмістом какао – на 10,4 %.

У січні – лютому 2018 року порівняно з січнем – лютим 2017 року збільшили обсяги виробництва продукції ПрАТ «Дубномолоко», ТзОВ  «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Юрмія», ТзОВ «Інус-ЛТД», ТзОВ «Стемп», ПАТ «Поліссяхліб», ТзОВ «Хлібодар» та інші.

 

        

 

        

Повернутись до списку новин