До уваги аграріїв

27.03.2018

Для отримання дотації за утримання корів відповідно до абз. 2 п. 8 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва, суб’єктам господарювання, які є юридичними особами, необхідно до 1 квітня поточного року подати до Мінагрополітики такі документи:

заявку (в електронному та паперовому вигляді);

довідку про відкриття поточного рахунка, видану банком;

копію звіту про стан тваринництва (форма 24-сг) станом на 1 січня поточного року, засвідчену органом державної статистики;

довідку, чинну на дату подання заявки, про відсутність заборгованості з податків і зборів, контроль за справлянням яких покладено на органи доходів і зборів, — у паперовому вигляді або сформовану в електронному вигляді в електронному кабінеті платника податків на офіційному веб-сайті ДФС.

Звертаємо увагу, документи подаються в електронному вигляді (скановані копії усіх документів) на e-mail: info@minagro.gov.ua та у паперовому вигляді за адресою 01001, м.Київ, вул. Хрещатик, 24.

Заявка розміщена на сайті Міністерства агарної політики та продовольства України в розділі «Підтримка аграріям» в підрозділі «Підтримка тваринництва» за посиланням: http://minagro.gov.ua/support_apk?nid=25498

Повернутись до списку новин