Підсумки роботи підприємств харчової промисловості Рівненської області за січень – квітень 2018 року

24.05.2018

 За даними головного управління статистики в Рівненській області індекс промислової продукції у виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів за січень – квітень 2018 року порівняно з січнем – квітнем 2017 року становив 95,9 % (по Україні – 96,4%.).

Серед основних видів харчової продукції у січні – квітні 2018 року порівняно з січнем – квітнем 2017 року збільшено виробництво молока обробленого –          на 7,4 %, сирів  жирних – на 4,6 %, кисломолочних продуктів – на 15,6 %, виробів здобних – на 15,3%, хліба та хлібобулочних виробів – на 4,8%.  

Разом з тим, зменшено виробництво яловичини і телятини свіжої чи охолодженої на 51,5%, свинини свіжої чи охолодженої - на 1,0%, ковбасних виробів – на 17,1%, джемів, желе, пюре, повидла – на 27,8 %, печива солодкого – на 23,7%, масла вершкового – на 12,3%, борошна – на 2,1%, виробів кондитерських з цукру чи його замінників з вмістом какао – на 7,0%.

 У січні – квітні 2018 року порівняно з січнем – квітнем 2017 року збільшили обсяги виробництва продукції ПрАТ «Дубномолоко», ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Юрмія», ТзОВ «Інус-ЛТД», ПАТ «Поліссяхліб», ТзОВ «Хлібодар» та інші.

Повернутись до списку новин