Підтримка АПК

2.07.2018

Станом на 02 липня 2018 року на Рівненщині 67 юридичних та 221 фізична особа звернулися до визначених Міністерством агарної політики та продовольства України розпорядників коштів для отримання державної підтримки.

Суб’єктами господарювання агропромислового комплексу подані документи для фінансової підтримки за рахунок коштів державного бюджету на загальну суму 12,8 мільйона гривень.

Зокрема, у 2018 році фінансування аграрного сектору здійснюється за напрямами спеціальна бюджетна дотація за утримання корів та за вирощування молодняка ВРХ, часткова компенсація вартості придбаної сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва, часткова компенсація вартості насіння вітчизняної селекції, часткове відшкодування вартості племінних тварин, часткова компенсація відсоткової ставки за кредитами.

Станом на 02 липня поточного року спрямовано на рахунки отримувачів бюджетних коштів 10,8 мільйона гривень, з яких 8,3 мільйона гривень - дотація за утримання корів, 2,2 мільйона гривень – часткова компенсація сільськогосподарської техніки, 0,3 мільйона гривень – дотація за вирощування молодняка ВРХ.

Подання документів сільськогосподарськими товаровиробниками продовжується.

Повернутись до списку новин