Дотримання вимог охорони праці

11.07.2018

Розпочалась пора збирання врожаю зернових культур та заготівлі кормів, яка потребує безумовного виконання правил охорони праці та пожежної безпеки.

З настанням пожежонебезпечного періоду також різко зростає ймовірність загорання лісів та торфовищ.

Основними причинами виникнення пожеж в агропромисловому комплексі є сукупність погодних факторів, недотримання правил пожежної безпеки та планів дій щодо пожежного захисту лісів, торфовищ та сільгоспугідь у літній пожежонебезпечний період.

З метою недопущення виникнення пожеж під час проведення збирання зберігання та переробки врожаю 2018 року суб’єктам господарювання агропромисловго комплексу рекомендуємо приділяти особливу увагу на дотриманні основних вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці та пожежної безпеки.

Крім того, управління Держпраці у Рівненській області закликає підприємства АПК до беззаперечного дотримання вимог охорони праці та створення безпечних умов під час виконання сезонних робіт. Саме це допоможе знизити ризики виникнення нещасних випадків та не допустити смертельного травматизму на виробництві.

Детальніше із даною інформацією можна ознайомитись в розділі Технічне забезпечення/Корисна інформація або перейти за посиланням: http://agroprom-rivne.gov.ua/korisna-informaciya/article/dotrimannya-vimog-ohoroni-praci-267

Повернутись до списку новин