Підсумки роботи підприємств харчової промисловості Рівненської області за січень – червень 2018 року

26.07.2018

За даними головного управління статистики в Рівненській області індекс промислової продукції у виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів за січень – червень 2018 року порівняно з січнем – червнем 2017 року становив 92,4 % (по Україні – 97,9%.).

Серед основних видів харчової продукції у січні – червні 2018 року порівняно з січнем – червнем 2017 року збільшено виробництво м'яса свинини свіжого чи охолодженого на 2,4%, молока обробленого – на 8,7 %, сирів жирних – на 0,6 %, кисломолочних продуктів – на 16,1 %, виробів здобних – на 17,2%, хліба та хлібобулочних виробів – на 4,0%.

Разом з тим, зменшено виробництво м'яса яловичини і телятини свіжої чи охолодженої на 59,5%, джемів, желе, пюре, повидла – на 27,7 %, печива солодкого – на 38,7%, масла вершкового – на 11,7%, борошна – на 1,2%, виробів кондитерських з цукру чи його замінників з вмістом какао – на 13,9%.

У січні – червні 2018 року порівняно з січнем – червнем 2017 року збільшили обсяги виробництва продукції ПрАТ «Дубномолоко», ТзОВ «Інус-ЛТД», ПАТ «Поліссяхліб», ТзОВ «Хлібодар» та інші.

Повернутись до списку новин