Підсумки роботи підприємств харчової промисловості Рівненської області за січень – серпень 2018 року

25.09.2018

За даними головного управління статистики в Рівненській області індекс промислової продукції у виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів за січень – серпень 2018 року порівняно з січнем – серпнем 2017 року становив 92,8 % .

Серед основних видів харчової продукції у січні – серпні 2018 року порівняно з січнем – серпнем 2017 року збільшено виробництво м'яса свинини свіжого чи охолодженого на 6,1%, ковбасних виробів – на 27,6%, молока обробленого – на 9,7 %, кисломолочних продуктів – на 14,6 %, виробів здобних – на 17,4 %, хліба та хлібобулочних виробів – на 3,7%.  

Разом з тим, зменшено виробництво м'яса яловичини і телятини свіжої чи охолодженої на 55,7%, джемів, желе, пюре, повидла – на 10,6 %, печива солодкого – на 38,5%, масла вершкового – на 5,7%, борошна – на 4,2%, виробів кондитерських з цукру чи його замінників з вмістом какао – на 10,6%.

Повернутись до списку новин