Сільськогосподарський ярмарок на вулиці Князя Романа

16.10.2018

З метою сприяння товаровиробникам у реалізації продукції та задоволення потреб населення у продуктах харчування за доступними цінами в м. Рівне на вулиці Князя Романа 13 жовтня 2018 року було проведено ярмарок з реалізації сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки.  

Понад 90 сільськогосподарських, фермерських, особистих селянських господарств з 10 районів області представили для продажу картоплю, моркву, столовий буряк, капусту, цибулю, яйця курячі, живу рибу, яблука, мед, саджанці ягідних, кущових рослин та плодових дерев.

8 переробних підприємств та 5 підприємств облспоживспілки реалізовували молочну продукцію, м'ясо та м'ясопродукти, макаронні вироби, борошно, консервовану продукцію за цінами виробника.   

Найбільш активну участь у ярмарку прийняли фермерські господарства Гощанського, Здолбунівського, Дубенського та Рівненського районів.   

Серед активних учасників ярмарків переробні підприємства, зокрема ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ «Бімол», ковбасний цех с.Городок, ТзОВ «Продсервіс», ПРАТ «Рівнеборошно», ПП «Чайка», ковбасний цех с. Колоденка, ТОВ «Гощанські ковбаси».

Аналогічний ярмарок буде проведено 20 жовтня 2018 року в м. Рівне на вул. Набережній. Початок роботи ярмарку о 8 годині.

Повернутись до списку новин