Програма закупівель зерна майбутнього врожаю від ДПЗКУ

29.10.2018

З 24.10.2018 р. ПАТ “Державна продовольчо-зернова корпорація України” розпочала програму закупівель озимих пшениці, ячменю та кукурудзи майбутнього урожаю 2019 р.

Безпосереднє виконання всіх етапів закупівель держкорпорація здійснюватиме через свої регіональні відділи.

Реалізація даної програми буде проводитися у два етапи:

Протягом першого етапу (жовтень 2018 року – червень 2019 року) сільгоспвиробники мають подати до регіональних відділень заявки на участь у програмі, сформувати необхідний пакет документів, здійснити з представниками ПАТ “ДПЗКУ” та страхових компаній огляд посівів.

На підставі позитивного акту огляду посівів  в центральному офісі ПАТ “ДПЗКУ” укласти договори поставки та застави майбутнього врожаю або аграрну розписку.

Після підписання договорів на поточний рахунок сільгоспвиробника згідно умов договору поставки буде здійснена попередня оплата, яка складатиме 3 600 гривень з урахуванням ПДВ за одну тонну законтрактованого зерна. Річні відсотки за користування коштами складають від 9,5до 11% річних. Діє програма лояльності, за якою можна отримати додаткову знижку.

Другий етап  програми передбачає поставку зерна сільгосптоваровиробниками в кількості та якості згідно умов договору на зернові склади, а також остаточний розрахунок у вигляді другого траншу.

Корпорація вже розпочала приймання заявок на участь у програмі закупівель зернових культур майбутнього урожаю 2019 р. і підготовку до підписання договорів.

Відповіді та консультації з усіх питань, що стосуються умов участі у форвардній програмі, збору та оформлення необхідних документів, підписання договорів і отримання коштів можна отримати у Волинсько-Рівненському регіональному відділі  ПАТ “ДПЗКУ” за тел. (050) 573-99-81, (063) 433-76-64.

Додатково в рамках інформаційно-роз'яснювальної роботи з питань укладання договорів поставки зерна майбутнього врожаю у центральному офісі ПАТ "ДПЗКУ" можна звертатися за тел. (044) 206-15-71 або на ел. адресу: forward@pzcu.gov.ua

Презентація форвардної програми від ДПЗКУ

Повернутись до списку новин