Оновлено перелік сільськогосподарської техніки

11.04.2019

04 квітня 2019 року Комісією при Мінекономрозвитку затверджено оновлений Перелік вітчизняної техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок коштів державного бюджету. Даний перелік опублікований на офіційному веб-сайті Мінагрополітики за посиланням: http://http://minagro.gov.ua/uk/support_apk?nid=24338.

До оновленого переліку зокрема включено: ангари для зберігання зернових, переробки сільгосппродукції і утримання тварин, холодильні камери для зберігання сільськогосподарської продукції в тому числі для шокової заморозки та інша техніка і обладнання вітчизняного виробництва.

Крім того до оновленого переліку вітчизняних виробників сільськогосподарської техніки та обладнання, вартість якої частково компенсується, знову  увійшло два підприємства, які працюють на території нашої області, зокрема: ПП «ВКО «МААНС» - виготовляє жатки та візки для транспортування жаток до зернозбиральних комбайнів та ТОВ «Дубнотех» - виготовляє технологічне обладнання для переробної промисловості.

Повернутись до списку новин