Семінар з питань державної підтримки фермерства та сільськогосподарської кооперації

5.06.2019

05 червня 2019 року в смт. Млинів відбувся семінар на тему: «Державна підтримка розвитку фермерських господарств та сільськогосподарської обслуговуючої кооперації у 2019 році». Захід проведений відповідно до графіка роботи інформаційних центрів Міністерства аграрної політики та продовольства України департаментом агропромислового розвитку Рівненської облдержадміністрації спільно з управлінням агропромислового та економічного розвитку, інфраструктури і торгівлі Млинівської райдержадміністрації.

У семінарі взяли участь голова Млинівської райдержадміністрації Петро Рухер, директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Надія Переходько, директор Рівненського регіонального відділення Укрдержфонду Мирослава Никитюк, начальник відділу тваринництва, продовольства, аграрного ринку та виставкової діяльності департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Тетяна Колесник, начальник управління агропромислового та економічного розвитку, інфраструктури і торгівлі Млинівської райдержадміністрації Петро Гаврон, представники сільськогосподарських підприємств, керівники фермерських господарств та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів.

У ході семінару обговорено питання щодо напрямків державної підтримки агропромислового комплексу в 2019 році та порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів. Також надано інформацію про порядок надання бюджетних субсидій для фермерських господарств та особливості створення сімейних фермерських господарств.

Повернутись до списку новин