Сільськогосподарський ярмарок

30.09.2019

З метою сприяння задоволення потреб населення у продуктах харчування за доступними цінами та товаровиробникам у реалізації продукції, в м. Рівне в Парку культури “Хімік” - на вулиці Гурія Бухала, 28 вересня 2019 року було проведено ярмарок з реалізації сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки.

Понад 100 сільськогосподарських, фермерських, особистих селянських господарств з 11 районів області представили для продажу картоплю, моркву, столовий буряк, капусту, цибулю, яйця курячі, живу рибу, яблука, мед, саджанці ягідних, кущових рослин та плодових дерев.

7 переробних підприємств та 5 підприємств облспоживспілки реалізовували молочну продукцію, м'ясо та м'ясопродукти, макаронні вироби, борошно, консервовану продукцію за цінами виробника.  

Найбільш активну участь у ярмарку прийняли фермерські господарства Гощанського, Дубенського та Рівненського районів.   

Серед активних учасників ярмарку переробні підприємства, зокрема ТзОВ “Радивилівмолоко”, ТзОВ “Бімол”, Ковбасний цех с. Городок, ТзОВ «Продсервіс», ПП «Чайка», ПАТ «Поліссяхліб». Аналогічний ярмарок буде проведено 12 жовтня 2019 року в м. Рівне на вул. Князя Романа. Початок роботи ярмарку о 8 годині.

 
Повернутись до списку новин