Часткове відшкодування фізичним особам вартості придбаних установок індивідуального доїння за рахунок коштів обласного бюджету

21.10.2020

В області діє Комплексна програма розвитку агропромислового комплексу Рівненської області на 2018 – 2022 роки, якою передбачається часткове відшкодування фізичним особам за рахунок коштів обласного бюджету вартості придбаних установок індивідуального доїння (доїльних апаратів) в розмірі 70 відсотків вартості, але не більше 7 тисяч гривень за одну установку.  

Виплата часткового відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння здійснюється фізичній особі за закуплену для власного користування нову доїльну установку (доїльного апарата), за умови утримання у своєму господарстві не менш як трьох корів, ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку.

20 жовтня 2020 року в департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації відбулось чергове засідання комісії з визначення переліку фізичних осіб, які мають право на часткове відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння (доїльних апаратів), на якому розглянуто заявки від 11-ти фізичних осіб.

З початку поточного року 44 фізичні особи, які утримують в своїх господарствах 3 і більше корів, подали заявки та документи на розгляд комісії та отримали з обласного бюджету часткове відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння (доїльних апаратів) на суму 240,2 тисяч гривень. Найбільше залучено коштів з обласного бюджету по даній програмі фізичними особи Дубенського (54,5 тис. грн), Радивилівського (50,1 тис. грн) та Острозького (47,4 тис. грн) районів. Також учасниками програми були фізичні особи Березнівського, Володимирецького, Гощанського, Демидівського, Дубровицького, Здолбунівського, Корецького, Млинівського та Рівненського районів. 

Нагадуємо, що прийом документів на часткове відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння проводиться до 01 грудня поточного року за адресою: 33013 м. Рівне, Майдан Просвіти,1, каб. 213, Колесник Тетяна Георгіївна, моб. тел 068 6498648.

 

Повернутись до списку новин