Відбулось чергове засідання робочої групи з оперативного вирішення питань оподаткування в аграрному секторі

24.11.2020

Засідання робочої групи відбулось 23 листопада 2020 року у  форматі ZOOM конференції з оперативного вирішення питань оподаткування в аграрному секторі під головуванням заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тараса Висоцького та за участі керівництва Мінекономіки, Мінфіну, ДПС, ТПП України, профільних аграрних асоціацій та громадських об’єднань, представників обласних державних адміністрацій.

 У ході засідання обговорено нарахування аграріям ПДВ за загиблий урожай, розглянуто питання діяльності робочих груп з вирішення проблемних питань, пов’язаних з реєстрацією податкових накладних, утворених в обласних державних адміністраціях, а також законодавчі ініціативи у сфері оподаткування.

 Нагадуємо, що в області працює робоча група з вирішення проблемних питань, пов’язаних із реєстрацією податкових накладних (розрахунків коригувань) в Єдиному реєстрі податкових накладних, зупиненням, відмовою в їх реєстрації сільськогосподарським товаровиробникам.

 З зазначених питань подати звернення можна до Рівненської облдержадміністрації  roda@rv.gov.ua, або до департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації agroprom@rv.gov.ua.

 Контактна особа: Колядюк Віолетта Миколаївна, тел. 266818.

 

 

 

Повернутись до списку новин