Усе про земельні аукціони: Мінцифри та «Прозорро.Продажі» запустили школу онлайн-аукціонів

14.07.2022

На платформі Дія.Цифрова освіта вийшов десятий модуль освітнього серіалу про онлайн-аукціони, повністю присвячений земельним онлайн-аукціонам.

Цей навчальний курс буде корисний для держслужбовців, публічних службовців, підприємців, а також представників бізнесу та стартапів.

Про це повідомляють у «Prozorro.Продажі».

Структура курсу:

  • Чим врегульовані земельні торги та для яких організаторів обов’язкове регулювання;
  • як організувати земельні торги та які вимоги до учасників;
  • як підготувати лот;
  • як визначається переможець земельних торгів;
  • які особливості земельних торгів у межах виконавчих рішень.

На час воєнного стану діє низка змін у земельних відносинах, зокрема щодо проведення земельних торгів на електронних аукціонах. Необхідну інформацію можна дізнатися в додаткових матеріалах до першої серії.

З повного освітнього курсу про онлайн-аукціони можна отримати вичерпну інформацію про те, що таке електронна торгова система «Прозорро.Продажі» та для чого вона потрібна державі й суспільству. А також про принципи роботи системи, про види аукціонів, способи вибору електронного майданчика, як правильно описувати лоти для пошуку клієнтів, як оголошувати аукціон, проводити електронні земельні торги та поради щодо вдалої комунікації з учасниками аукціонів.

Освітній курс містить десять модулів та безоплатний доступний на порталі Дія.Цифрова освіта: https://bit.ly/3MSLCFW. Після навчання ви отримаєте сертифікат, що засвідчує успішне проходження базового курсу з цифрової грамотності обсягом 0.1 кредиту ЄКТС. 

Детальніше про те, як працюють земельні аукціони під час воєнного стану, читайте також за посиланням.

Освітній серіал, що публікується на платформі Дія.Цифрова освіта  розробили експерти ДП «Прозорро.Продажі» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Спікер модуля – Олександр Лихотоп, заступник керівника проєктного офісу, ДП «Прозорро.Продажі».

Повернутись до списку новин