Підсумки роботи підприємств харчової промисловості Рівненської області за січень – лютий 2018 року

 

За даними головного управління статистики в Рівненській області індекс промислової продукції у виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів за січень – лютий 2018 року порівняно з січнем – лютим 2017 року становив 100,3 % (по Україні – 99,0%.).

Серед основних видів харчової продукції у січні – лютому 2018 року порівняно з січнем – лютим 2017 року збільшено виробництво свинини свіжої чи охолодженої на 5,0%, ковбасних виробів – на 14,1%, молока обробленого –          на 8,9 %, сирів  жирних – на 19,3%, масла вершкового – на 22,1%, кисломолочних продуктів – на 19,4%, виробів здобних – на 21,3%, хліба та хлібобулочних виробів – на 6,4%.  

Разом з тим, зменшено виробництво яловичини і телятини свіжої чи охолодженої на 54,1%, джемів, желе, пюре, повидла – на 35,4 %, печива солодкого – на 16,7%, борошна – на 12,2%, виробів кондитерських з цукру чи його замінників з вмістом какао – на 10,4%.

 

У січні – лютому 2018 року порівняно з січнем – лютим 2017 року збільшили обсяги виробництва продукції ПрАТ «Дубномолоко», ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Юрмія», ТзОВ «Інус-ЛТД», ТзОВ «Стемп», ПАТ «Поліссяхліб», ТзОВ «Хлібодар» та інші.