Підсумки роботи підприємств харчової промисловості Рівненської області за січень – липень 2018 року

За даними головного управління статистики в Рівненській області індекс промислової продукції у виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів за січень – липень 2018 року порівняно з січнем – липнем 2017 року становив 92,0 % .

Серед основних видів харчової продукції у січні – липні 2018 року порівняно з січнем – липнем 2017 року збільшено виробництво м'яса свинини свіжого чи охолодженого на 3,3%, ковбасних виробів – на 15,6%, молока обробленого – на 9,9 %, кисломолочних продуктів – на 15,8 %, виробів здобних – на 17,6 %, борошна – на 2,6%, хліба та хлібобулочних виробів – на 4,0%.  

Разом з тим, зменшено виробництво м'яса яловичини і телятини свіжої чи охолодженої на 59,9%, джемів, желе, пюре, повидла – на 19,8 %, печива солодкого – на 40,3%, масла вершкового – на 11,0%, виробів кондитерських з цукру чи його замінників з вмістом какао – на 12,4%.