Підсумки роботи підприємств харчової промисловості Рівненської області за січень – жовтень 2018 року

За даними головного управління статистики в Рівненській області індекс промислової продукції у виробництві харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів за січень – жовтень 2018 року порівняно з січнем – жовтнем 2017 року становив 93,4 % .

Серед основних видів харчової продукції у січні – жовтні 2018 року порівняно з січнем – жовтнем 2017 року збільшено виробництво м'яса свинини свіжого чи охолодженого на 6,4%, ковбасних виробів – на 26,8%, молока обробленого – на 9,8 %, кисломолочних продуктів – на 12,7 %, виробів здобних – на 12,4 %, хліба та хлібобулочних виробів – на 2,5%.  

Разом з тим, зменшено виробництво м'яса яловичини і телятини свіжої чи охолодженої на 47,1%, джемів, желе, пюре, повидла – на 4,2 %, печива солодкого – на 36%, масла вершкового – на 7,8%, виробів кондитерських з цукру чи його замінників з вмістом какао – на 12,2%.