Підсумки роботи підприємств харчової промисловості Рівненської області за січень –листопад 2018 року

За даними головного управління статистики в Рівненській області індекс промислової продукції у виробництві харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів за січень – листопад 2018 року порівняно з січнем – листопадом 2017 року становив 94,8 % .

Серед основних видів харчової продукції у січні – листопаді 2018 року порівняно з січнем – листопадом 2017 року збільшено виробництво м'яса свинини свіжого чи охолодженого на 6,0%, ковбасних виробів – на 25,3%, молока обробленого – на 9,0 %, кисломолочних продуктів – на 10,9 %, виробів здобних – на 10,6 %, хліба та хлібобулочних виробів – на 2,2%.  

Разом з тим, зменшено виробництво м'яса яловичини і телятини свіжої чи охолодженої на 28,2%, сирів жирних – 2,7%, джемів, желе, пюре, повидла – на 0,7 %, печива солодкого – на 33,5%, масла вершкового – на 7,8%, виробів