Підсумки роботи підприємств харчової промисловості Рівненської області за січень – грудень 2018 року

За даними головного управління статистики в Рівненській області індекс промислової продукції у виробництві харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів за січень – грудень 2018 року порівняно з січнем – груднем 2017 року становив 94,8 % .

Серед основних видів харчової продукції у січні – грудні 2018 року порівняно з січнем – груднем 2017 року збільшено виробництво м'яса свинини свіжого чи охолодженого на 6,4%, ковбасних виробів – на 23,3%, молока обробленого – на 7,9 %, кисломолочних продуктів – на 8,8 %, виробів здобних – на 9,0 %, хліба та хлібобулочних виробів – на 1,9%.  

Разом з тим, зменшено виробництво м'яса яловичини і телятини свіжої чи охолодженої на 18,5%, сирів жирних – 2,0%, печива солодкого – на 31,9%, масла вершкового – на 7,3%, виробів кондитерських з цукру чи його замінників з вмістом какао – на 7,9%.