Ідентифікація та реєстрація тварин

19.02.2018

Матеріали, розміщені в презентаціях на сайтах Кабінету Міністрів України та Мінагрополітики щодо підтримки аграрного сектору, показують про виділення коштів із Державного бюджету у 2018 році, на компенсацію утримання молодняку ВРХ до досягнення 12-місячного віку, що утримується в господарствах населення із розрахунку 2500 гривень на 1 голову.

Громадяни, які утримують молодняк ВРХ повинні провести ідентифікацію та реєстрацію тварин, що утримується в їхніх домогосподарствах. Вона є обов'язковою протягом 7 днів з моменту народження тварини і проводиться в лікарнях ветеринарної медицини за місцем утримання тварини дільничними лікарями. Спеціалісти ветслужби прикріплюють дві бірки, про що робиться відмітка у паспорті тварини. Дані про тварину відповідальний ветспеціаліст вносить в Єдиний державний реєстр з ідентифікації та реєстрації тварин.

Процедура ідентифікації та реєстрації тварин дає право її власнику реалізовувати молоко та м'ясо тварини, отримати дозвіл на її переміщення, забій, продаж.

Детальнішу інформацію про процедуру ідентифікації та реєстрації тварин можна отримати за телефонами: 63-44-52, моб.: 067-234-46-74. Контактна особа: Гаврон Микола Васильович.

Адреса: м. Рівне, вул.Соборна, 1, каб. 311 -  Рівненська обласна філія ДП "Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин".

Повернутись до списку новин