Підсумки роботи підприємств харчової промисловості Рівненської області за січень 2018 року

27.02.2018

За даними головного управління статистики в Рівненській області індекс промислової продукції у виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів за січень 2018 року порівняно з січнем 2017 року становив 105,6 % (по Україні – 102,9%.). 

Серед основних видів харчової продукції у січні 2018 року порівняно з січнем 2016 року збільшено виробництво м'яса свиней свіжого чи охолодженого на 1,8%, ковбасних виробів – на 26,7%, молока обробленого – на 1,0 %, сирів  сичужних – на 45,4%, масла вершкового – на 33,3%, кисломолочних продуктів – на 24,1%, борошна – на 21,3 %, виробів здобних – на 29,8%, виробів кондитерських з цукру чи його замінників з вмістом какао – на 24,1%, хліба та хлібобулочних виробів – на 7,8%.  

Разом з тим, зменшено виробництво м'яса ВРХ свіжого чи охолодженого  на 79,9%, джемів, желе, пюре, повидла – на 34,6 %, печива солодкого –  на 37,8%.

У січні цього року порівняно з січнем 2017 року збільшили обсяги виробництва продукції ПрАТ «Дубномолоко», ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Юрмія», ТзОВ «Інус-ЛТД», ТзОВ «Стемп», ПрАТ «Рівне-борошно», ДП «Радивилівський КХП», ПрАТ «Гощанський завод продтоварів» та інші.

 

 

Повернутись до списку новин