Підсумки роботи підприємств харчової промисловості Рівненської області за січень –травень 2018 року

26.06.2018

За даними головного управління статистики в Рівненській області індекс промислової продукції у виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів за січень – травень 2018 року порівняно з січнем – травнем 2017 року становив 94,1 % (по Україні – 97,3%.).

Серед основних видів харчової продукції у січні – травні 2018 року порівняно з січнем – травнем 2017 року збільшено виробництво молока обробленого – на 7,7 %, сирів  жирних – на 2,4 %, кисломолочних продуктів – на 15,4 %, виробів здобних – на 17,1%, хліба та хлібобулочних виробів – на 4,2%.  

Разом з тим, зменшено виробництво яловичини і телятини свіжої чи охолодженої на 55,6%, свинини свіжої чи охолодженої - на 1,3%, ковбасних виробів – на 10,3%, джемів, желе, пюре, повидла – на 30,9 %, печива солодкого – на 37,7%, масла вершкового – на 11,3%, борошна – на 2,4%, виробів кондитерських з цукру чи його замінників з вмістом какао – на 11,0%.

У січні – квітні 2018 року порівняно з січнем – квітнем 2017 року збільшили обсяги виробництва продукції ПрАТ «Дубномолоко», ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Юрмія», ТзОВ «Інус-ЛТД», ПАТ «Поліссяхліб», ТзОВ «Хлібодар» та інші.

Повернутись до списку новин