Про проведення клубу «Нові ринки збуту, управління ціною та контрактування»

6.12.2018

У рамках реалізації Програми з розвитку фінансування агросектору Міжнародної Фінансової корпорації (IFC, Група Світового Банку) в Україні, проект «Аграрні розписки в Україні» проводить серію клубів із залученням спікерів високого рівня.

14 грудня 2018 року об 11.00 год.  в конференц - залі  торгово - розважального центру "МАНХЕТТЕН" (м. Рівне, вул. Соборна, 112, 3 поверх) заплановано проведення клубу «Нові ринки збуту, управління ціною та контрактування».

Захід присвячений побудові стабільного зростаючого бізнесу за рахунок ефективного використання знання щодо майбутніх цін та змін на ринку для досягнення максимального ефекту, як за рахунок планування культур та грошових потоків так і за рахунок контрактування на вигідних умовах, у тому числі за допомогою аграрних розписок, як гнучкого, простого у використанні та доступного фінансового інструменту.

В заході візьмуть участь:

- досвідчений професіонал з багаторічною історією роботи в галузі фінансових послуг, в тому числі у сільськогосподарському секторі (більше 10 років досвіду роботи на Чікагській біржі) – Вал Сігає з темою виступу «Прогнозування ціни на майбутній урожай. Хеджування ризиків»;

- керівник ТОВ «Традекс» (однієї із провідних аграрних компаній на заході України) – Володимир Меткий, який поділиться досвідом роботи на ринку сільськогосподарської продукції (компанія займається міжнародною та внутрішньою оптовою торгівлею зерновими культурами з 2010 року);

- представники сільськогосподарських підприємств, які мають позитивний досвід з контрактування на вигідних умовах, в тому числі з використання механізму аграрних розписок.

У разі зацікавленості підтвердіть свою участь регіональному представникові проекту на електронну пошту veremeychyk_taras@ukr.net або за номером 38 097 806 31 83 (Тарас Веремейчик)

Повернутись до списку новин