Семінар – тренінг «Європейські інструменти для розвитку малого і середнього бізнесу України»

25.03.2019

22-23 березня 2019 року в м. Рівне в приміщенні Національного університету водного господарства та природокористування проведено семінар-тренінг «Європейські інструменти для розвитку малого і середнього бізнесу України» за сприянням проекту «Використання європейських фінансових інструментів для розвитку агропромислового сектору (МСП) України». Проект реалізується Сіверським інститутом регіональних досліджень за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках грантового компоненту «Громадська синергія» під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна – ЄС та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства. 

У семінарі прийняли участь представники малого та середнього підприємництва, фермери, спеціалісти департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, представники громадських організацій.

Під час семінару обговорювались можливості для отримання грантів та кредитів українськими підприємцями, започаткування бізнесу, пошуку партнерів, основні вимоги європейських організацій для надання підтримки.

По закінченню семінару його учасники отримали сертифікати.

Повернутись до списку новин