Модель державної підтримки АПК на 2020 рік

19.02.2020

19 лютого поточного року відбулася селекторна нарада заступника Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тараса Висоцького на тему: «Державна підтримка АПК 2020».

В ході проведення селектору заступник очільника Мінекономіки повідомив про заплановані зустрічі, які проводитимуть в областях щотижня. Працівники Держгеокадастру  щочетверга  виїжджатимуть на прийом громадян, під час якого будуть роз’яснювати найбільш актуальні питання землекористування. В четвер  працівники Держпродспоживслужби організовуватимуть інформаційну подію щодо сфери безпечності харчових продуктів.

Рекомендовано структурним підрозділам облдержадміністрацій, що з виконують функції з питань агропромислового розвитку, доєднатися до таких ініціатив та брати активну участь у заходах.

Тарас Висоцький під час проведення відмітив, що на сьогодні остаточно напрацьовано алгоритми державної підтримки АПК в 2020 році. Окреслив основні напрямки державної підтримки, зауваживши, що визначення напрямів та механізмів надання державної підтримки здійснено на підставі отриманих пропозицій профільних асоціацій та громадських об’єднань. Зазначив, що сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів України буде прийнято постанову, якою визначаються напрями підтримки аграріїв у 2020 році за програмою 1201150 «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників».

У ході проведення селектору учасники отримали відповіді на поставлені питання.

З презентацією моделі державної підтримки агропромислового комплексу на 2020 рік можна ознайомитись за посиланням: /media/fb_files/dergpidtrymka_2020.pdf

Повернутись до списку новин