До відома фермерських господарств

22.07.2020

Український державний фонд підтримки фермерських господарств оголосив конкурс за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам».

За цим напрямом у 2020 році передбачено видатки державного бюджету 67 млн грн. Переможці конкурсу отримають фінансову підтримку на поворотній основі у розмірі, що не перевищує 500 тис. грн на одне фермерське господарство, із забезпеченням зобов’язання щодо повернення бюджетних коштів на строк до 5 років. 

До участі в конкурсі допускаються всі фермерські господарства, крім тих, які мають заборгованість перед Укрдержфондом та його регіональними відділеннями, яких визнано банкрутами, щодо яких порушено справу про банкрутство, які перебувають у стадії ліквідації, а також у яких виявлено факти незаконного одержання або нецільового використання бюджетних коштів.

Заявки та документи для участі в конкурсі приймаються з 21 липня по 19 серпня 2020 року регіональною комісією Рівненського відділення з визначення переліку фермерських господарств, що претендують на одержання фінансової підтримки Укрдержфонду за адресою: 33000, м. Рівне, вул. Кавказька, 7, к. 304.

Перелік документів, які подаються для участі у конкурсі, передбачений п. 8 Постанови Кабінету Міністрів України № 1102 від 25 серпня 2008 р. (зі змінами). Також з ним можна ознайомитися на офіційному сайті Укрдержфонду (www.udf.gov.ua) або отримати особисто в Рівненському відділенні Укрдерж­фонду.

 

Повернутись до списку новин