Компенсація коштів за понесені витрати суб'єктам господарювання із проведення сертифікації органічного виробництва і переробки у 2020 році

23.10.2020

Відповідно до Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу Рівненської області на 2018-2022 роки, затвердженої рішенням Рівненської обласної ради від 18.05.2018 № 937 зі змінами, з обласного бюджету було виділено фінансування на реалізацію даної програми в сумі 250 тис. грн.

Програмою передбачено компенсацію коштів по сертифікації органічного виробництва і переробки в розмірі фактичних витрат, але не більше 30 тисяч гривень на один суб'єкт господарювання. Документи від суб’єктів господарювання приймалися до 10 жовтня поточного року.

Для отримання компенсації понесених витрат у 2020 році із проведення сертифікації з органічного виробництва і переробки на розгляд комісії було подано документи дев’ятьма суб’єктами господарювання.

Комісія прийняла рішення та розподілила кошти обласного бюджету на компенсацію витрат по сертифікації органічного виробництва і переробки в розмірі фактичних витрат, але не більше 30 тисяч гривень на один суб'єкт господарювання. В результаті розподілу шістьом суб'єктам господарювання надано по 30 тисяч гривень на суму 180 тисяч гривень, а трьом - компенсовано фактичні витрати на суму 70 тисяч гривень.

Повернутись до списку новин