Засідання робочої групи з врегулювання проблемних питань, пов’язаних з реєстрацією податкових накладних

11.11.2020

10 листопада 2020 року відбулося засідання робочої групи з врегулювання проблемних питань, пов’язаних із реєстрацією податкових накладних (розрахунків коригувань) в Єдиному реєстрі податкових накладних, зупиненням, відмовою в їх реєстрації сільськогосподарським товаровиробникам (фермерським господарствам) під головуванням заступника голови Рівненської облдержадміністрації Ігоря Тимошенка.

В ході засідання було розглянуто звернення сільськогосподарського товаровиробника, стосовно зупинення реєстрації податкових накладних автоматизованою системою моніторингу.

Члени робочої групи обговорили причини блокування податкових накладних, що виникають при їх реєстрації та надали відповідні роз’яснення щодо врегулювання проблемних питань.

Нагадуємо, що з метою опрацювання проблемних питань, пов’язаних з реєстрацією податкових накладних, сільськогосподарські товаровиробники можуть звертатися до Рівненської облдержадміністрації roda@rv.gov.ua, або до департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації agroprom@rv.gov.ua.

Контактна особа: Колядюк Віолетта Миколаївна, тел. 26-68-18.

Повернутись до списку новин