Зі святом Вас шановні фермери!

18.06.2021

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем фермера.

Сьогодні в аграрному секторі області діє більше 300 фермерських господарств, які відіграють важливу роль у забезпеченні продовольчої безпеки, сприяють зайнятості сільського населення та наповненню місцевих бюджетів.

Фермерські господарства області мають в користуванні понад 35 тис. га сільськогосподарських угідь,  забезпечують виробництво картоплі на 47 відсотків, овочів на 42 відсотки  до загального обсягу по сільськогосподарських підприємствах.

На сучасному етапі розвитку фермерство Рівненщини демонструє дедалі більшу активність, впроваджуються інноваційні технології в галузях сільського господарства, створюються сімейні фермерські господарства.

Завдяки напруженій та самовідданій праці фермера живе наша українська нива, розвивається сільське господарство.

Тож у день вашого професійного свята, прийміть слова подяки за вашу невтомну працю, відданість обраній справі, значний вклад у розвиток аграрного сектору Рівненщини.

Бажаємо  процвітання і стабільності вашим фермерським господарствам, а вам і вашим родинам благополуччя, міцного здоров'я, достатку.

Нехай рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на благо розквіту рідної України.

Повернутись до списку новин