Часткове відшкодування фізичним особам вартості придбаних установок індивідуального доїння за рахунок коштів обласного бюджету

13.09.2021

В області діє Комплексна програма розвитку агропромислового комплексу Рівненської області на 2018 – 2022 роки, якою передбачається часткове відшкодування фізичним особам за рахунок коштів обласного бюджету вартості придбаних установок індивідуального доїння (доїльних апаратів) в розмірі 70 відсотків вартості, але не більше 7 тисяч гривень за одну установку.  

Виплата часткового відшкодування вартості придбаних установок індивідуального доїння здійснюється фізичній особі за закуплену для власного користування нову доїльну установку (доїльного апарата), за умови утримання у своєму господарстві не менш як трьох корів, ідентифікованих та зареєстрованих в установленому порядку.

З початку 2021 року 32 фізичні особи, які утримують в своїх господарствах 3 і більше корів, подали заявки та документи на розгляд комісії з визначення переліку фізичних осіб, які мають право на часткове відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння та отримали з обласного бюджету відшкодування на суму 187,9 тисяч гривень.

Нагадуємо, що прийом документів на часткове відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння проводиться до 01 грудня поточного року за адресою: 33013 м. Рівне, Майдан Просвіти,1, каб. 213, Колесник Тетяна Георгіївна, моб. тел 0686498648.

Повернутись до списку новин