До уваги аграріїв!

1.05.2023

Кабінетом Міністрів України врегульовано терміни розгляду документів на бронювання військовозобов’язаних за списком військовозобов’язаних під час дії воєнного стану.

Постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2023 р. № 400 внесено зміни до Порядку бронювання військовозобов’язаних за списком військовозобов’язаних під час дії воєнного стану, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 2023 р. № 76 “Деякі питання реалізації положень Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” щодо бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час”.

Відповідно до внесених змін, визначені наступні терміни етапів процедури бронювання:

- подання органами державної влади, іншими державними органами списків військовозобов’язаних, які пропонуються до бронювання на період мобілізації та на воєнний час до Генерального штабу Збройних Сил (СБУ, Служби зовнішньої розвідки) — у строк не більше ніж п'ять робочих днів;

- погодження списків та подання Генеральним штабом Збройних Сил (СБУ, СЗР) до Міністерства економіки — у строк не більше ніж десять робочих днів;

- ухвалення Мінекономіки рішення про бронювання військовозобов'язаних — у строк не більше ніж п'ять робочих днів;

- зарахування військовозобов'язаного на спеціальний військовий облік територіальним центром комплектування та соціальної підтримки — у строк не більше ніж п'ять робочих днів.

Постанова Кабінету Міністрів України за посиланням: https://griml.com/xSJqj

Повернутись до списку новин