Відзначення кращих платників податків аграрного сектору

22.09.2023

21 вересня поточного року відбулося засідання круглого столу «Основні засади державного регулювання у сфері ефективного управління господарськими, податковими та соціально трудовими відносинами в аграрному секторі».

У заході прийняли заступник голови Рівненської облдержадміністрації Ігор Тимошенко, в.о. начальника ГУ ДПС у Рівненській області  Андрій Троцко, представники Головного управління ДПС у Рівненській області, представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, суб’єкти підприємницької діяльності аграрної галузі області, засоби масової інформації.

Слово для привітання та нагородження переможців рейтингу «Сумлінні платники податків - 2022» було надано заступнику голови Рівненської облдержадміністрації Ігорю Тимошенку та в.о. начальника ГУ ДПС у Рівненській області Андрію Троцко.

Аграрії Рівненщини отримали  нагороди за результатами минулорічної діяльності, а саме за  високий рівень сплати податків, створення робочих місць, реалізацію соціальних програм.

Також представники Головного  управління ДПС у Рівненській області надали роз’яснення  щодо нововведення в системі оподаткування суб’єктів господарювання аграрного сектору в умовах військового стану.

В ході проведення заходу було задано ряд питань та отримано вичерпні відповіді.

Повернутись до списку новин