До уваги претендентів на отримання статусу суб’єкта племінної справи у тваринництві

10.01.2024

Відповідно Порядку присвоєння відповідного статусу суб’єктам племінної справи у тваринництві, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 19.06.2015 №234 (зі змінами) (далі - Порядок),   суб’єкти, які претендують на присвоєння відповідного статусу, повинні подати відповідні документи. Згідно пункту 3.3 Порядку, претендентом подаються:

1) заява на присвоєння статусу;

2) кількісні та якісні показники продуктивності стада й виробничо-господарської діяльності за видом та породою тварин;

3) ветеринарна довідка, що підтверджує ветеринарно-санітарний статус території (потужності) походження, благополуччя щодо гострих інфекційних захворювань, а також туберкульозу і лептоспірозу тварин, лейкозу великої рогатої худоби, видана уповноваженими особами.

Документи заповнюються за формами згідно з вимогами чинного законодавства, що стосуються розведення племінних тварин за певним видом, породою, виробництва племінних (генетичних) ресурсів, надання послуг з племінної справи у тваринництві, та подаються в оригіналі до Департаменту агропромислового розвитку Рівненської обласної військової адміністрації: м. Рівне, вул. Майдан Просвіти,1, каб. 227.

Повернутись до списку новин