До відома фермерських господарств

22.02.2024

Запрошуємо  прийняти участь в заході "Нові можливості для аграріїв з Фондом часткового гарантування кредитів у сільському господарстві", який організовує Міжнародна фінансова корпорація (IFC, Група Світового банку) спільно з виконуючим партнером ТОВ "Агріаналітика".

Метою зустрічі є підвищення обізнаності представників місцевих бізнесових і фінансових кіл, а також малих фермерів про нові можливості із залучення кредитного фінансування, що з’являються у зв’язку з початком роботи Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві і розширенням списку банків-партнерів Фонду.

Час проведення: 27 лютого 2024 року з 10.30 до 13.30 год.

Місце проведення: мала  конференц-зала  готелю «Optima Collection Бергшлосс Рівне»

за адресою: вул. Петра Могили,14 м. Рівне.

Програма заходу

Нагадуємо, що поточному році вже розпочато роботу Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві, який надаватиме гарантії під кредити фермерам.

Діяльність Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві направлена на  забезпечення підтримки малих і середніх суб’єктів агропромислового комплексу шляхом часткового гарантування виконання зобов’язань таких суб’єктів за кредитними договорами.

Позичальники можуть отримати гарантії на інвестиційні кредити терміном до 7 років, на кредити для купівлі землі до 10 років, та на обігові кошти на строк до 3 років. Сума кредиту не може перевищувати 30 млн грн.

Щоб отримати гарантії Фонду агровиробник має:

  • бути зареєстрованим у Державному аграрному реєстрі (ДАР);
  • мати у власності або користуванні до 500 гектарів земель;
  • мати досвід господарської діяльності більше 1 року;
  • відповідати екологічним і соціальним вимогам законодавства України, екологічним та соціальним вимогам Світового Банку.
Повернутись до списку новин