Онлайн-форум для сільськогосподарських підприємств на тему: «Підтримка аграрного та сільського розвитку у 2024: перспективи та можливості для малого агробізнесу»

28.02.2024

29 лютого поточного року об 10-00 годині у форматі ZOOM-конференції відбудеться навчально-інформаційний захід.

Даний захід проводиться в рамках серії навчальних та інформаційних заходів з питань аграрного та сільського розвитку, які організовано проектом ЄС «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства в Україні» (IPRSA) у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України та іншими Проектами міжнародної технічної допомоги в Україні.

Метою вищезазначеного заходу є надання огляду фінансових та інших інструментів, які доступні для сільськогосподарських виробників в Україні. Учасники матимуть можливість дізнатися про бюджетні програми, гранти, кредити, гарантії, які можна використовувати для розвитку сільського господарства та підтримки сталого розвитку аграрного сектора в Україні. Протягом заходу учасники також отримають інформацію як правильно оформляти заявки на фінансування та як ефективно використовувати виділені кошти для досягнення максимального ефекту та убезпечити ризики.

Програма заходу

Прохання зареєструватися на даний захід до 17-00 год. 28.02.2024 р. за посиланням https://forms.gle/dXZHhdN99FZQ9ZQN7

Повернутись до списку новин