Звітування за отриману допомогу від Програми USAID АГРО

29.03.2024

У листопаді 2023 – січні 2024 роках, Програма USAID АГРО у межах Ініціативи USAID на підтримку стійкості агросектору AGRI-Україна, надала мінеральні добрива фермерам області на весняну посівну-2024. Зараз, коли по всій області практично розпочато польові роботи, нагадуємо отримувачам про обов’язкове звітування за допомогу актами про використання мінеральних добрив - карбаміду.

Як це зробити?

Подавайте акти про використання мінеральних добрив через Телеграм бот Agro Bot ZernoUA (Telegram: Contact@the_agro_bot),  за яким Ви отримували інформацію про час та місце отримання.

Для детальних інструкцій щодо подачі актів через телеграм-бот, будь ласка, звертайтеся до адміністратора відповідального за видачу добрив - СОК Зерновий: coop@zerno.org.ua

Більше про програми підтримки в Державному аграрному реєстрі (ДАР), та подання звітності (акти внесення мінеральних добрив):

https://www.youtube.com/watch?v=Mzgupz-iRMM

Зверніть увагу!

Фермери-учасники програм підтримки повинні надати акти за всі отримані  добрива від Програми USAID АГРО, щоб мати можливість отримати допомогу в разі оголошення подальших програм підтримки від USAID АГРО.

Повернутись до списку новин