615 заявок від аграріїв Рівненщини подано на бюджетну допомогу для утримання поголів’я корів у Державному аграрному реєстрі

3.07.2024

615 заявок від аграріїв Рівненщини подано на бюджетну допомогу для утримання поголів’я корів у Державному аграрному реєстрі.

Упродовж десяти робочих днів Укрдержфонд перевірить подані заявки. Заявників буде повідомлено  в електронному кабінеті ДАР (на електронну адресу заявника) про погодження або відмову у погодженні поданої заявки із зазначенням причин відмови.  

Нагадуємо, про необхідність  відстеження опрацювання своєї заявки через особистий електронний кабінет Державного аграрного реєстру та своєчасно реагування на повідомлення у ньому щодо здійснення всіх належних дій для руху заявки, усунення недоліків та її затвердження.

Звертаємо увагу, що непідписані заявки не розглядатимуться. Подання таких заявок буде можливим лише при оголошенні другої  хвилі прийому заявок , про що буде повідомлено додатково!

Нагадаємо, спеціальна бюджетна дотація у розмірі по 7 тис. грн на кожну голову корови передбачена для аграріїв, які мають у власності від 3 до 100 корів.

Довідково. Підтримка надається відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.08.2022 № 918. 

Повернутись до списку новин